Onze activiteiten

De Vreemde Vogel houdt van gezelligheid en organiseert daarom veel activiteiten. Van bierproeverij tot muziekoptredens en van De Knutseldames tot een rondleiding over de moestuin. Bekijk de agenda voor de actuele activiteiten.

Gratis knutselen

Zondag – hele jaar

Iedere zondag komen de Knutseldames langs bij De Vreemde Vogel.

Tijd: 12.00-15.00 uur
Kosten: gratis

Pasen

Tijdens het paasweekend is het Tuincafé tot 15.00 uur alleen geopend op basis van reservering voor de Paasbrunch of de Paaslunch. Na 15.00 uur is het Tuincafé geopend en serveren we de normale menukaart (reserveren aanbevolen).

 

 

Lees meer

Koningsdag

Vandaag is het Tuincafé gesloten.

Meivakantie

Tijdens de vakantie is het Tuincafé elke dag geopend van 10.00-18.00 uur en worden er dagelijks knutselactiviteiten georganiseerd.

Pinksterweekend

Tijdens het pinksterweekend is het Tuincafé open van 10.00-18.00 uur.

Pluimage festival

Op maandag 21 mei 2018 (2e Pinksterdag) vindt voor de derde keer het Pluimage Festival plaats. Een dag lang de fijnste muziek, de gekste acts, het heerlijkste eten & drinken en dat natuurlijk allemaal op de mooiste en intiemste locatie. Pluimage is een festival zoals alleen De Vreemde Vogel dat kan organiseren: Dans de schoenen van je voeten, lach de broek van je billen, proef je vingers van je hand en geniet van al het moois dat die dag op jou staat te wachten.

Kijk voor meer info: Pluimage op Facebook

Wat zeggen anderen over De Vreemde Vogel?

Onze bruiloft was in 1 woord MAGICAL!

Stephen en Karlijn - augustus 2017

We hebben heerlijk gesmikkeld!

Jasper, Martine, Jurre en Ake - oktober 2017

Wauw! Een brandweer en coole bedden in de Vuurvogel!

Sofie (7 jaar) - augustus 2017