24 dec - 8 jan Kerstvakantie

Tuincafé dagelijks open (m.u.v. de feestdagen). Op alle andere dagen in de Kerstvakantie gaan we leuke kinderactiviteiten organiseren.

Tuincafé
In de Kerstvakantie is het Tuincafé dagelijks geopend. De keuken is geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Op Kerstavond, 1e en 2e Kerstdag en Nieuwjaarsdag is het Tuincafé gesloten, uiteraard serveren we wel een ontbijt voor onze slaapgasten van het Buitenhotel.

Curling
Tijdens de Kerstvakantie kan je ook gebruik maken van onze curlingbaan. Een reservering is voor 25 minuten en voor minimaal 2 personen en maximaal 8 personen. De prijs voor de Ducklingbaan bedraagt €15,- per groep.

Kampvuur met marshmallows (gratis)
Dagelijks om 15.30 uur mogen de kinderen marshmallows roosteren bij het knapperende vuurtje.

Escape Room
Of kom naar de Escape Room speciaal voor gezinnen met kinderen van 6 tot 12 jaar.

Agenda Knutselen

Op alle dagen in de Kerstvakantie (m.u.v. Kerst en Nieuwjaar) gaan we leuke kinderactiviteiten organiseren. Je hoeft je niet vooraf op te geven voor de kinderactiviteiten, maar alleen gasten van ons Tuincafé kunnen deelnemen. Dus reserveer tijdig een tafel! Vol=vol.

Wat zeggen anderen over De Vreemde Vogel?

Vorig jaar sliepen we in een Struisvogel, dit jaar in de SpaceMees. Verschillende leuke speeltuintjes, gratis roeiboten, een heerlijk ontbijt en blije snoetjes!

Meike - augustus 2022

Erg genoten bijMijn partner was ook erg te spreken over het Pluimpje, het eigen bier!

Rosanne - maart 2022

Met elk type weer een feestje om hier te zijn. Je belandt echt in een andere wereld!

Isabel - februari 2022