Kinderfeestjes

Een keertje wat anders dan de binnen speeltuin in of bowlen? Kom dan naar ons toe bij de Vreemde Vogel.

Corona update:
Wegens de corona-maatregelen hebben we binnen geen of beperkt plek. Dus de kinderfeestjes zullen we helaas pas na corona weer oppakken.

Met of zonder begeleiding van de ouders?

Beide is mogelijk bij De Vreemde Vogel. Zie hieronder voor de mogelijkheden.

Algemene info
Kinderen kunnen hun verjaardag vieren op het terrein van De Vreemde Vogel. Alle kinderfeestjes duren +/- 2,5 uur en zijn inclusief onbeperkte limonade, mini-cupcake bij ontvangst en de lunch (patat met mayonaise en kipnuggets) en als toetje een waterijsje. De kleurrijke slingers en de speciale Vreemde Vogel Verjaardagshoed voor de jarige zorgen voor een feestelijk tintje, ook krijgt de jarige nog een klein cadeautje mee naar huis. Bij aankomst kunnen de kinderen genieten van glas limonade met een mini-cupcake en kunnen de kinderen zingen en hun cadeautje aan de jarige geven.

Leeftijd? Aantal personen?
De Vreemde Vogel heeft diverse kinderfeestjes samengesteld voor verschillende leeftijden voor kinderen vanaf 4 jaar. Alle kinderfeestjes zijn vanaf 6 kinderen te reserveren, waarbij er minimaal 1 volwassenen aanwezig dient te zijn.
Prijs per ouder/begeleider voor alle kinderfeestjes is € 7,50 voor de lunch en 2x koffie/thee/sap/fris.

Binnen of buiten?
De kinderfeestjes met begeleiding vanuit De Vreemde Vogel vinden binnen plaats.
De kinderfeestjes met begeleiding van de ouders zelf vinden buiten plaats. Bij slecht weer kan een deel van de opdrachten ook binnen plaats vinden of proberen we tussen de buien door naar buiten te gaan. Kleding en schoenen die vies mogen worden is altijd aan te raden!

Wanneer?
De kinderfeestjes worden alleen gehouden als het Tuincafé geopend is. Dit kan op zaterdagochtend van 10.30 tot 13.00 uur of in de schoolvakanties, zie hiervoor www.devreemdevogel.nl/contact

 

Met begeleiding door de “knutseltante” van De Vreemde Vogel (max. 10 kinderen)

Bij een kinderfeestje met begeleiding van De Vreemde Vogel zal onze knutseltante (pedagogisch medewerker) de begeleiding op zich nemen. Er zijn vier feestjes waaruit vooraf een keuze gemaakt dient te worden, zodat wij het feestje kunnen voorbereiden. Alle begeleide feestjes worden naar de leeftijd aangepast en zijn geschikt vanaf 4 jaar. Bij alle begeleide kinderfeestjes horen mooie kleren, wij van de Vreemde Vogel houden wel van wat Vreemds en zijn altijd in voor een verkleedpartij!

 • Stoere vogels feestje € 20,-
  Stoere jongens feest, maken en versieren van een houten schild, de ridders van De Vreemde Vogel.
 • Lekker tuttenbellen feestje € 20,-
  Make-uppen & lipgloss/bodyscrub maken.
 • Vreemde Vogel feestje € 23,50
  Het versieren van houten vogelhuisje met stof etc. En eten.
 • Mini Vogel feestje € 20,-
  Voor de kleinere jongens en meiden onder ons. Tassen versieren.

Genoemde prijzen zijn per kind inclusief begeleiding van De Vreemde Vogel, verkleedpartij en eten/drinken. Prijs per ouder/begeleider is € 7,50 voor de lunch en 2x koffie/thee/sap/fris.

Met begeleiding van de ouders

De begeleider(s) ontvangen de uitleg van de bediening en alle benodigde spullen voor de opdrachtjes en spelletjes. Afsluitend staat de lunch klaar voor de kinderen en de begeleider(s) in de boerderij.

 • Kabouterfeest € 12,50 per kind Leeftijd: +/- 4 tm 6 jaar
  Voor de allerkleinsten is een kabouterfeest een ware ontdekking op het terrein van De Vreemde Vogel. De kinderen krijgen allemaal een rood kaboutermutsje op. De leuke opdrachtjes en spelletjes staan allemaal in het teken van de kabouters, van blindentikkertje tot spijker poepen.
 • De Verdwenen Zwarte doos € 12,50 per kind Leeftijd: +/- 7 tm 10 jaar
  Een kinderfeestje met allerlei opdrachten op het terrein van De Vreemde Vogel om zo de code te kraken van de verdwenen Zwarte Doos. Er wordt door de ouder een spannend verhaal verteld over het vliegtuig.
  Alle vliegtuig-passagiers hebben een opdracht voor de kinderen om zo de locatie van de zwarte doos te ontdekken en de code te kraken. Na iedere goed uitgevoerde opdracht verdienen de kinderen een sleutel waar een cijfer op staat. Deze sleutels horen bij de zwarte doos die verstopt ligt op het terrein. Als de zwarte doos gevonden is moet de juiste letter of cijfer combinatie gemaakt worden om de zwarte doos te openen. In de zwarte doos zit “het waargebeurde verhaal”.

Genoemde prijzen zijn per kind met begeleiding door de ouders zelf en inclusief eten/drinken. Prijs per ouder/begeleider is € 7,50 voor de lunch en 2x koffie/thee/sap/fris.

 

Kinderfeestjes

Wat zeggen anderen over De Vreemde Vogel?

Onze kinderen vonden het superleuk, na 2 nachten wilde ze nog niet naar huis :) zachte schone dekbedden, heerlijke ontbijt ook, warme eitjes, verse zalm was echt heerlijk! Echt een aanrader, vriendelijk personeel ook.

Sevil - december 2021

Superleuk voor de kids!

Filip, Ilse, Kaat en Lowie uit België - augustus 2019

WE HAD A LOVELY STAY IN THE COSY BIRDHOUSE!

Robert & Tina - maart 2017