Kinderfeestjes

Kinderfeestjes met begeleiding van de ouders

Wat?
Kinderen kunnen hun verjaardag vieren op het terrein van De Vreemde Vogel. Alle kinderfeestjes duren +/- 2,5 uur en zijn inclusief onbeperkte limonade en de lunch (patat met mayonaise en kipnuggets) en als pauze of als toetje de keuze voor een waterijsje of een zakje chips. De kleurrijke slingers en de speciale Vreemde Vogel Verjaardagshoed voor de jarige zorgen voor een feestelijk tintje, ook krijgt de jarige nog een klein cadeautje mee naar huis. Bij aankomst kunnen de kinderen genieten van glas limonade met een mini-cupcake en kunnen de kinderen zingen en hun cadeautje aan de jarige geven. De begeleider(s) ontvangen de uitleg van de bediening en alle benodigde spullen voor de opdrachtjes en spelletjes. Afsluitend staat de lunch klaar voor de kinderen en de begeleider(s) in de boerderij.

Voor wie?
De Vreemde Vogel heeft twee kinderfeestjes samengesteld voor verschillende leeftijden. Beide kinderfeestjes zijn met begeleiding door de ouders.
Vanaf 6 kinderen, prijs per ouder/begeleider is € 7,50 voor de lunch en 2x koffie/thee/sap/fris.

Binnen of buiten?
De kinderfeestjes vinden buiten plaats. Bij slecht weer kan een deel van de opdrachten ook binnen plaats vinden of proberen we tussen de buien door naar buiten te gaan. Kleding en schoenen die vies mogen worden is altijd aan te raden!

Wanneer?
De kinderfeestjes worden alleen gehouden als het Tuincafé geopend is. Dit kan op zaterdagochtend van 10.30 tot 13.00 uur of in de schoolvakanties, zie hiervoor www.devreemdevogel.nl/contact

Kabouterfeest € 12,50 per kind Leeftijd: +/- 4 tm 6 jaar
Voor de allerkleinsten is een kabouterfeest een ware ontdekking op het terrein van De Vreemde Vogel. De kinderen krijgen allemaal een rood kaboutermutsje op. De leuke opdrachtjes en spelletjes staan allemaal in
het teken van de kabouters, van blindentikkertje tot spijker poepen.

De Verdwenen Zwarte doos € 12,50 per kind Leeftijd: +/- 7 tm 10 jaar
Een kinderfeestje met allerlei opdrachten op het terrein van De Vreemde Vogel om zo de code te kraken van de verdwenen Zwarte Doos. Er wordt door de ouder een spannend verhaal verteld over het vliegtuig.
Alle vliegtuig-passagiers hebben een opdracht voor de kinderen om zo de locatie van de zwarte doos te ontdekken en de code te kraken. Na iedere goed uitgevoerde opdracht verdienen de kinderen een sleutel waar een cijfer op staat. Deze sleutels horen bij de zwarte doos die verstopt ligt op het terrein. Als de zwarte doos gevonden is moet de juiste letter of cijfer combinatie gemaakt worden om de zwarte doos te openen. In de zwarte doos zit “het waargebeurde verhaal”.

 

Kinderfeestjes

Wat zeggen anderen over De Vreemde Vogel?

WE HAD A LOVELY STAY IN THE COSY BIRDHOUSE!

Robert & Tina - maart 2017

Veel te weinig woorden, maar wat is het hier fantastisch

Barend en Marjo - september 2017

Fantastisch!! Top feestje gehad

Linda Franken - oktober 2017