Escape Room

Escape Room

Speciale Herfstvakantie actie:
In de Herfstvakantie ontvang je 50% openingskorting!!!

 

We zijn al een paar maanden hard bezig, maar hij is nu klaar….. Onze eigen Escape Room!!! Een Escape Room speciaal voor gezinnen met kinderen vanaf 6 jaar. Help om Prof. Dr. Fügel om de laatst nog levende Di-Da-Dodo te redden. Jij en je vrienden hebben 60 minuten…. GO GO GO!!!!

Al sinds jaren woont Prof. Dr. Fügel op het terrein van De Vreemde Vogel.  Hij is druk bezig om de met uitsterven bedreigde DiDaDoDo te redden. Er is slechts nog één vogel in leven en deze heeft zijn nest met laatste eieren verstopt in z’n Lab.

Om zeker te zijn van het voortbestaan van dit unieke soort, zullen jullie dus haar eieren moeten redden, deze thuis moeten laten uitkomen en groot brengen tot een nieuwe kolonie DiDaDoDo’s. Maar pas op! Er zijn kapers op de kust voor deze zeldzame en dus kostbare eieren!

100% Escape-garantie 
We bieden de mogelijk om de Escape Room te boeken met of zonder begeleiding. Kinderen willen heel graag “ontsnappen”, dus wil je zekerheid dan boek je met 100% Escape-garantie. Wij zijn dan ook in de Escape Room aanwezig, om jullie waar nodig te begeleiden en als de tijd dringt tips te geven. Zonder 100% Escape-garantie kijken wij niet mee, maar kun je gebruik maken van de tips die bij alle opdrachten hangen.

Kenmerken:
Voor wie: gezinnen met kinderen in de basisschool-leeftijd (tot +/-12 jaar). Per 2 kinderen minimaal 1 volwassene. Dus helaas niet geschikt voor kinderfeestjes.
Minimum leeftijd: 6 jaar
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Ontsnappingspercentage: 60%
Adrenalinefactor: ***
Fysieke inspanning: *
Ideaal aantal personen: 4 of 5
Tijdsduur: max. 60 minuten

Prijzen (per groep) met napraat-drankje
Zonder 100% Escape-garantie € 60,-
Met 100% Escape-garantie € 75,-

Onze slaapgasten ontvangen € 20,- korting.

Reserveren:
Erg leuk om met 2 groepen tegen elkaar te strijden, reserveer dan de tijden achter elkaar.  Reserveren kan alleen voor een zaterdag, zondag of in de schoolvakanties.
10.00 uur
11.30 uur
13.00 uur
14.30 uur
16.00 uur

Wil je reserveren? Stuur dan een mailtje naar info@devreemdevogel.nl met de datum en tijd dat je wilt komen.

Escaperoom

Wat zeggen anderen over De Vreemde Vogel?

Echt zo mooi

Jan Willem - mei 2017

Unieke ervaring

Maaike - februari 2014

Veel te weinig woorden, maar wat is het hier fantastisch

Barend en Marjo - september 2017