Escape Room

Escape Room

Kerstvakantie-actie:
Kom minimaal 2 nachten bij ons slapen en ontvang een gratis Escape Room bij je reservering.

We zijn al een paar maanden hard bezig, maar hij is nu klaar….. Onze eigen Escape Room!!! Een Escape Room speciaal voor gezinnen met kinderen vanaf 6 jaar. Help om Prof. Dr. Fügel om de laatst nog levende Di-Da-Dodo te redden. Jij en je vrienden hebben 60 minuten…. GO GO GO!!!!

Al sinds jaren woont Prof. Dr. Fügel op het terrein van De Vreemde Vogel.  Hij is druk bezig om de met uitsterven bedreigde DiDaDoDo te redden. Er is slechts nog één vogel in leven en deze heeft zijn nest met laatste eieren verstopt in z’n Lab.

Om zeker te zijn van het voortbestaan van dit unieke soort, zullen jullie dus haar eieren moeten redden, deze thuis moeten laten uitkomen en groot brengen tot een nieuwe kolonie DiDaDoDo’s. Maar pas op! Er zijn kapers op de kust voor deze zeldzame en dus kostbare eieren!

100% Escape-garantie 
We bieden de mogelijk om de Escape Room te boeken met of zonder begeleiding. Kinderen willen heel graag “ontsnappen”, dus wil je zekerheid dan boek je met 100% Escape-garantie.

Kenmerken:
Voor wie: gezinnen met kinderen in de basisschool-leeftijd (tot +/-12 jaar). Per 2 kinderen minimaal 1 volwassene. Dus helaas niet geschikt voor kinderfeestjes.
Minimum leeftijd: 6 jaar
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Ontsnappingspercentage: 60%
Adrenalinefactor: ***
Fysieke inspanning: *
Ideaal aantal personen: 4 of 5
Tijdsduur: max. 60 minuten

Prijzen (per groep) met napraat-drankje
Zonder 100% Escape-garantie € 60,-
Met 100% Escape-garantie € 80,-

Onze slaapgasten ontvangen € 20,- korting.

Reacties van gasten:
Mayelle & Yvonne: Echt een aanrader!! Erg leuk om onze enthousiaste kinderen zo samen te zien werken met een klein beetje hulp van ons (ouders).
Anja: Aanrader voor gezinnen!!
Nicole: Was super leuk om te doen en mooi in elkaar gezet!!
Vanja: Ziet er top uit en was ook echt leuk en uitdagend. We waren met 2 kinderen van 8 jaar en 2 van 10 jaar en ze vonden het alle vier geweldig. Aanradertje!
Monique: Super leuk (gezins)uitje!
Mariska: We hebben met onze zoon van 6 en 8 jaar de escaperoom gedaan. Wat was dit een gave ervaring. Het zit erg leuk in elkaar. Een echte aanrader!

Reserveren:
Erg leuk om met 2 groepen tegen elkaar te strijden, reserveer dan de tijden achter elkaar.  Reserveren kan alleen voor een zaterdag, zondag of in de schoolvakanties.
10.00, 11.30, 13.00, 14.30 en 16.00 uur

Wil je reserveren? Stuur dan een mailtje naar info@devreemdevogel.nl met de datum en tijd dat je wilt komen.

Escaperoom

Wat zeggen anderen over De Vreemde Vogel?

Onze bruiloft was in 1 woord MAGICAL!

Stephen en Karlijn - augustus 2017

Unieke ervaring

Maaike - februari 2014

Prachtige ruimtereis!

Juultje & Fietje - juni 2017