Speurtochten

“We willen graag wat leuks doen, liefst buiten in de natuur”.

 

Ontstaan door de behoefte om er met het gezin op uit te trekken in corona-tijd. We bieden nu 2 speurtochten aan en nauurlijk ook onze gezins-escape room.

Speurtocht 2,5 km
Een speurtocht in het Krabbepark, geschikt voor de kleine kinderen. Een wandeling met allemaal leuke opdrachten voor kinderen in de leeftijd van 3 tot ongeveer 6 jaar. Jullie krijgen een tas en schatkaart met alle benodigde attributen mee voor onderweg. Het ideale uitje voor jong en oud om samen te genieten van de buitenlucht. Het is een wandeling (of fietstocht voor de kleine kids) van ongeveer 2,5 km.

Speurtocht 6,5 km
De lange speurtocht gaat door het prachtige natuurgebied de Broekpolder. Een wandeling met allemaal leuke opdrachten voor kinderen in de leeftijd van 5 tot ongeveer 10 jaar. Jullie krijgen een tas en schatkaart met alle benodigde attributen mee voor onderweg. Het ideale uitje voor jong en oud om samen te genieten van de buitenlucht. Het is een wandeling (of fietstocht voor de kleine kids) van ongeveer 6,5 km.

Tip: voor de allerkleinste kinderen hebben we ook een gratis speurtocht (bij een drankje of hapje) op ons eigen terrein. Dan mogen ze op zoek naar de Vreemde Eenden in de bomen.

Online reserveren
Je kunt de speurtocht doen op een tijdstip naar eigen keuze (start begin ochtend of begin middag) in het weekend en in de vakanties. Reserveren kan online!
Prijs € 10,- per groep (max. 6 personen). We rekenen geen borg (maar kosten worden verhaald als iets mist of kapot is).

SPEURTOCHT 2,5 KM RESERVEREN 

Speurtocht 6,5 km reserveren

 escaperoom reserveren

Wat zeggen anderen over De Vreemde Vogel?

Alles netjes helemaal oké. Zeer aangename plek om te verblijven

Guus Schufte - augustus 2019

Leuk gehad vorig jaar nu dit jaar terug gekomen om ook zo lang te kunnen en te genieten van alle moois en gezelligheid.

S.C. Uleman - augustus 2019

Superleuk voor de kids!

Filip, Ilse, Kaat en Lowie uit België - augustus 2019