Onze activiteiten

De Vreemde Vogel houdt van gezelligheid en organiseert daarom veel activiteiten. Van bierproeverij tot muziekoptredens en van De Knutseldames tot een rondleiding over de moestuin. Bekijk de agenda voor de actuele activiteiten.

Iedere zondag

Kom lekker knutselen! Iedere zondag van 11.00 tot 14.00 uur en in de kerstvakantie op woensdag en vrijdag.

Lees meer

Vanaf 5 november Curlingbaan

De welbekende Ducklingbaan staat weer op ons overdekte terras! Duckling is curlen, maar nét anders. Gebruik grote badeenden om te schuiven. Geniet van gezellige lichtjes en warme kampvuurtjes (bij droog weer).

Bedrijfsuitje tot vriendenborrel
Duckling is ook leuk voor groepen. Kom genieten met collega’s, familie en vrienden. Wij verzorgen ondertussen de lekkerste hapjes en drankjes.

Meer informatie

16 december Winterfestival

De tweede editie van het Winters festival diner komt er aan. Op vrijdagavond 16 december met lekkere hapjes, gluhwein, gezellige muziek, kampvuurtjes en onze curlingbaan.

Lees meer

24 dec – 8 jan Kerstvakantie

Tijdens de kerstvakantie is het Tuincafé dagelijks geopend vanaf 10.00 uur*. De keuken is zelfs in het weekend geopend tot 20.00 uur.

Kom curlen en genieten van een glühwein. Of gewoon even de diertjes aaien, knutselen of marshmallows roosteren bij het kampvuur.

*gesloten met Kerstmis & Nieuwjaar

Lees meer

Escaperoom

Een Escape Room speciaal voor gezinnen met kinderen vanaf 4 jaar.

Reserveren

Wat zeggen anderen over De Vreemde Vogel?

Alles kan op locatie! De ceremonie, borrel, taart, diner, feest, overnachting. Alles staat netjes klaar. Heb totaal geen stress gehad.

Lot - september 2022

Een kleine groene oase in de drukte van de stad. Leuk en ruim terras, goede menukaart en genoeg te doen voor de kids

Peter - augustus 2022

Superfijn, groen paradijs waar we altijd graag komen. Vrolijk en vriendelijk personeel, relaxte en gezellige plek om te zijn.

Tams - augustus 2022