Over Ons

Wat begon met twee Vreemde Vogels is in 7,5 jaar tijd uitgegroeid tot 6 Vreemde Vogels…. Petra & Davy met Fiep en Kobus. En bedrijfsleiders Nik & Didy met Luna.

Davy & Petra
Tja, twee vreemde vogels zijn we wel. Altijd bezig met nieuwe ideeën en vol passie om ze uit te werken. Op zoek naar leuker, smakelijker en vreemder! De één geboren op een boerderij, de ander in een hotel. Het resultaat is ‘ons plekkie’ in Vlaardingen.

Nik & Didy
De Vreemde Vogel bleef “vliegen” en dat vroeg om versterking, met twee horeca-vogels als resultaat. Nik (chef-kok) heeft diverse restaurants opgezet en is het creatieve brein in de keuken. Didy verwelkomt de gasten met een grote glimlach en een drankje. Ze wonen in de boerderij.

Durf te dromen!
Gelegen op de rand van de stad en de natuur. Een plek om te dromen en om even de drukte achter je te laten. Dat doen wij ook met onze kinderen Fiep, Kobus en Luna.

We hopen met De Vreemde Vogel een verrassende plek te creëren voor jong en oud. Samen genieten van het goede (buiten)leven, lekker eten en drinken en je gedachten laten vliegen!

Graag tot ziens!

Davy, Petra, Fiep en Kobus
Nik, Didy en Luna

Wat zeggen anderen over De Vreemde Vogel?

Alles netjes helemaal oké. Zeer aangename plek om te verblijven

Guus Schufte - augustus 2019

Bedankt voor de onvergetelijke trouwdag

Lola en René - oktober 2017

Kortom, een dikke aanrader! Bedankt voor het zalige luxe ontbijt op bed.

Miranda & Moniek - juni 2018