Proef de sfeer

Kinderactiviteiten

Bij De Vreemde Vogel draait alles om plezier en avontuur, en dat geldt zeker ook voor de jonge ontdekkers! Onze idyllische locatie van 1,6 hectare biedt een schat aan activiteiten en entertainment voor kinderen, waardoor het de perfecte bestemming is voor een dag vol plezier in de buitenlucht. Of bij guur weer lekker binnen met theater en knutselen.

Avontuur in en om de Natuur

De Vreemde Vogel is een paradijs voor jonge avonturiers. Kinderen kunnen bij ons spelen in de natuur, een kijkje nemen bij onze geiten en schapen en op ontdekkingstocht in de Escape Room of met een speurtocht.

Schoolvakanties en weekenden

En ieder weekend kun je komen spelen van 10.00 tot 18.00 uur, terwijl papa, mama of oma geniet van een heerlijke koffie, lunch of borrel. Alle schoolvakanties is het Tuincafé 7 dagen per week geopend en in de zomer zelfs tot 20.00 uur. Iedere vakantie is er een uitgebreid kinderprogramma, zie de agenda. We organiseren zelfs ook 4x per jaar een mini-festival.

Standaard kinderactiviteiten

Seizoensgebonden kindervermaak

  • Curling of zoals wij het noemen ‘Duckling’ (winter)
  • Escape Room (zomer)
  • Gratis gebruik roeibootjes (zomer)
  • Vintage zweefmolen (zomer)
  • Jeu-de-boules (zomer)
  • Theater (vakanties)
  • Pizza-oven (vakanties)

Kindervermaak op maat

Bij De Vreemde Vogel kunnen we ook kindervertier op maat verzorgen tijdens jouw feest, trouwerij of andere speciale gelegenheid. Een vuurworkshop op je bruiloft of een knutseltante op je verjaardagsfeest? Wij hebben het allemaal in huis en helpen je graag bij het plannen van een onvergetelijke dag vol plezier.

Reserveren en Contact

Bij De Vreemde Vogel begrijpen we hoe belangrijk het is om kinderen een onvergetelijke ervaring te geven. Onze unieke locatie in de natuur is hier de ideale omgeving voor. Neem contact met ons op om te bespreken hoe we kunnen bijdragen aan een dag vol avontuur. Kom langs en laat je kinderen genieten van een dag vol leuke en leerzame activiteiten in de prachtige natuur.

DIRECT RESERVEREN

Kinderactiviteiten
knutselen kindervermaak
duckling avond

Wat zeggen anderen over De Vreemde Vogel?

Erg genoten bijMijn partner was ook erg te spreken over het Pluimpje, het eigen bier!

Rosanne - maart 2022

Een leuke ontdekking deze plek, een kleine creatieve oase met om iedere hoek weer een nieuwe verrassing.

Marielle - augustus 2023

De Vreemde Vogel is gewoon geweldig. De mensen die er werken zijn toppers, het eten is super lekker, de hele sfeer en omgeving bijzonder mooi.

Dorothea - november 2023