Zakelijke evenementen & vergaderingen

Vergadering, trainingssessie, workshop of bedrijfsuitje?
Met een borrel, diner of overnachting? Voor 10 t/m 160 personen.

Inspirerende vergaderlocatie

Op zoek naar een inspirerende, groene en persoonlijke vergaderlocatie in de omgeving van Rotterdam, Den Haag en Delft? Van vergadering tot meerdaagse training: eerst serieus en dan gezelligheid… op 1,6 hectare groen.

Twee zalen

De grote zaal in de voormalige boerderij en het Tuinhuis zijn ieder geschikt voor vele gelegenheden en het hele jaar geopend. Voor 10 t/m 160 personen. Van een ronde tafel overleg met koffie in de tuinkamer, tot bedrijfspresentatie met het hele bedrijf inclusief diner en overnachting. Met veel mogelijkheden voor een actieve (of ontspannen) break en een leuke afsluiting.

Sinterklaas, Kerst & Nieuwjaar

Op zoek naar een locatie voor het Sinterklaasfeest met jullie bedrijf? De Vreemde Vogel is dé plek om het te vieren met collega’s en hun gezinnen! En ook het einde van 2023 is in zicht en dat betekent: borreltijd! Wij bieden een informele setting tijdens jullie Sinterklaas- of kerstborrel, kerstdiner of nieuwjaarstoost. Tijdens de Kerstperiode is de oude boerderij onder gedompeld in Kerstsferen met een grote echte Kerstboom, veel lichtjes en gezellige kampvuurtjes.

Terras en festivalveld

Het grote overdekte terras met de pizza-oven en de BBQ’s is ook in de winter een heerlijke plek voor brainstorms en borrels. Het festivalveld is in de zomermaanden zeer geschikt voor je eigen bedrijfs-festival inclusief foodtrucks en barretjes.

Persoonlijke service

De Vreemde Vogel staat voor ontspannen, verzorgd, persoonlijk en van alle gemakken voorzien. De kleinschaligheid zorgt voor maatwerk en hierdoor kunnen we inspringen op aangepaste wensen. De chef-koks staan klaar voor een heerlijke en gezonde lunch of diner met ingrediënten uit de eigen moestuin. Wij organiseren het hele jaar door veel evenementen, van bruiloften tot mini-festivals.
Maak een afspraak en we denken graag mee!

Curling

Onze Ducklingbaan is een alternatief op een echte curlingbaan. Geen officiële ijsbaan, maar een kleinere kunststofbaan met grote badeenden als stenen om te schuiven. Een ludieke winterse activiteit met je collega’s. Meer info over curling.

Tweedaagse

Een heisessie vlakbij de stad, maar op een unieke plek midden in de natuur. Hier staat een vergadering, training, teambuildings-dag of teamuitje garant voor een bijzondere ervaring. Door te overnachten doorbreek je de gangbare, zakelijke routines en ontstaat een ontspannen sfeer. De Vreemde Vogel heeft 10 bijzondere slaapplekken (zoals een Vliegtuig en groot Vogelhuis) met de service van een hotel en de kleinschaligheid van een B & B. Alle buitenkamers hebben privé-sanitair, opgemaakte bedden, verwarming en zijn inclusief ontbijt.

Activiteiten

Op ons 1,6 hectare terrein vol prachtige bomen en planten zijn veel activiteiten mogelijk, van zeskamp tot schilderworkshop.
Of kom in de zomer een partijtje jeu de boules en in de winter een potje curling spelen.

Arrangementen

Al vanaf 10 personen te reserveren en met gratis parkeren op ons boomrijke terrein.

VERGADER-ARRANGEMENTEN

DINER-ARRANGEMENTEN

 

Vergadering

Zowel actief als ontspannend

Op onze locatie van 1,6 hectare zijn veel activiteiten mogelijk. Ideaal voor een actieve, verrassende of ontspannende workshop tijdens een dag vergaderen. Deze dienen door de gast georganiseerd te worden. Wat voorbeelden ter inspiratie:

  • Geiten-Yoga (tussen onze geiten en schapen)
  • Jeu de boules of Curling in de winter (mini-baan op onze locatie aanwezig)
  • Zang- of dans- of theaterles
  • Ijsbad (Wim Hof methode)
  • Bootcamp
  • Roofvogelshow

 

Interesse?

Vraag vrijblijvend een offerte aan. We denken graag mee!

Wat zeggen anderen over De Vreemde Vogel?

Een leuke ontdekking deze plek, een kleine creatieve oase met om iedere hoek weer een nieuwe verrassing.

Marielle - augustus 2023

Leuk ontvangst met erg leuke droomkoffer. Kids waren ook helemaal weg van de platenspeler! Ook de vreemde eenden zoeken was een groot succes!

Renske - augustus 2023

Het was een groot feestje voor de kinderen. Alles is zo creatief en bijzonder!

Tamara - februari 2022