13 juli - 25 aug Zomervakantie

In de zomervakantie is het Tuincafé dagelijks geopend van 10.00-20.00 uur en zijn er iedere dag leuke (kinder)activiteiten.

Dit jaar veel kindertheater, kom uitvinder of jeu de boules spelen en nog veel meer!

Tuincafé met avondkaart

Het Tuincafé is dagelijks geopend van 10.00 tot 20.00 uur, met avondkaart. Graag vooraf reserveren, want vol = vol.Kom geenieten van live cooking op het terras of van je zelf gemaakte pizza.

Jeu de boules
We hebben een prachtige jeu de boules baan aangelegd op ons festivalveld. Een leuke buitenactiviteit voor met je gezin of met vrienden. Reserveer daarna een tafeltje op ons terras. € 15,- per groep voor 45 minuten.

Kinderagenda

Dit jaar meer kindervermaak dan ooit! Van theater tot creatief met techniek, van zweefmolen met spekkies tot pizza bakken. Ook bij slecht weer (regen) gaan alle activiteiten door.

Het programma per dag volgt.

Aanmelden
Vooraf aanmelden is niet nodig. Wel is het noodzakelijk om een tafeltje te reserveren rondom het tijdstip van de activiteit voor een hapje of een drankje, zodat we niet teveel kindjes tegelijk ontvangen. De muntjes voor de betaalde activiteiten kunnen vooraf gekocht worden bij de bar in de boerderij.

Wat zeggen anderen over De Vreemde Vogel?

Erg genoten bijMijn partner was ook erg te spreken over het Pluimpje, het eigen bier!

Rosanne - maart 2022

Leuk ontvangst met erg leuke droomkoffer. Kids waren ook helemaal weg van de platenspeler! Ook de vreemde eenden zoeken was een groot succes!

Renske - augustus 2023

Een kleine groene oase in de drukte van de stad. Leuk en ruim terras, goede menukaart en genoeg te doen voor de kids

Peter - augustus 2022