Escape Room

Escape Room

Supertrots zijn we op onze eigen Escape Room!!! Een Escape Room speciaal voor gezinnen met kinderen vanaf 4 jaar. Help om Prof. Dr. Fügel om de laatst nog levende Di-Da-Dodo te redden. Jij en je vrienden hebben 60 minuten…. GO GO GO!!!!

Al sinds jaren woont Prof. Dr. Fügel op het terrein van De Vreemde Vogel.  Hij is druk bezig om de met uitsterven bedreigde DiDaDoDo te redden. Er is slechts nog één vogel in leven en deze heeft zijn nest met laatste eieren verstopt in z’n Lab.

Om zeker te zijn van het voortbestaan van dit unieke soort, zullen jullie dus haar eieren moeten redden, deze thuis moeten laten uitkomen en groot brengen tot een nieuwe kolonie DiDaDoDo’s. Maar pas op! Er zijn kapers op de kust voor deze zeldzame en dus kostbare eieren!

Erg leuk om met 2 groepen tegen elkaar te strijden, reserveer dan de tijden achter elkaar.

Kenmerken:
Voor wie: gezinnen met kinderen in de basisschool-leeftijd (tot +/-12 jaar). Per 2 kinderen minimaal 1 volwassene. Dus helaas niet geschikt voor kinderfeestjes.
Minimum leeftijd: 4 jaar
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Ontsnappingspercentage: 95% (bij minimaal 2 volwassenen)
Adrenalinefactor: ***
Fysieke inspanning: *
Ideaal aantal personen: 4 of 5
Tijdsduur: max. 60 minuten in kamer

Prijzen (per groep) € 60,-

Reacties van gasten:
Mayelle & Yvonne: Echt een aanrader!! Erg leuk om onze enthousiaste kinderen zo samen te zien werken met een klein beetje hulp van ons (ouders).
Anja: Aanrader voor gezinnen!!
Nicole: Was super leuk om te doen en mooi in elkaar gezet!!
Vanja: Ziet er top uit en was ook echt leuk en uitdagend. We waren met 2 kinderen van 8 jaar en 2 van 10 jaar en ze vonden het alle vier geweldig. Aanradertje!
Monique: Super leuk (gezins)uitje!
Mariska: We hebben met onze zoon van 6 en 8 jaar de escaperoom gedaan. Wat was dit een gave ervaring. Het zit erg leuk in elkaar. Een echte aanrader!

Openingstijden
De Escape room is geopend in de zomerse maanden (medio maart t/m oktober) en tegelijk met ons Tuincafé (klik hier voor de openingstijden), zodat je ervoor of erna gezellig iets kunt drinken, lunchen of borrelen. Je kunt de escaperoom reserveren om 10.30, 12.30, 14.00 en 15.30 uur.

Online reserveren
Op de website kun je online reserveren. Wil je ook voor of na de Escaperoom een tafel reserveren, maak hiervoor dan ook altijd een reservering.

DIRECT RESERVEREN

Escaperoom

Wat zeggen anderen over De Vreemde Vogel?

Het was een groot feestje voor de kinderen. Alles is zo creatief en bijzonder!

Tamara - februari 2022

In de avond vuurtje gestookt en zelf popcorn gemaakt en marshmellows geroosterd, kon gewoon niet leuker!

Iris - oktober 2023

Een kleine groene oase in de drukte van de stad. Leuk en ruim terras, goede menukaart en genoeg te doen voor de kids

Peter - augustus 2022