7 oktober 2023

Herfstvakantie 2023

Sinds deze herfst kun je in Vlaardingen op natuursafari, met De Vreemde Vogel als startpunt. De herfstvakantie is hét moment om deze tocht te maken. Vaak werkt het weer mee en als het regent, rijden we lekker met de duwjeep door de plassen. Of we duiken het kindertheater in. Van 14 tot en met 22 oktober kom je in de herfstsferen bij de De Vreemde Vogel. Het Tuincafé met overdekt terras is dagelijks open voor kampvuurtjes en goed eten.

Natuursafari

De Vreemde Vogel en maatschappelijk platform Ubuntu Wereld hebben de handen ineen geslagen voor een natuursafari. De Vreemde Vogel is het startpunt van de speciaal ontworpen wandelroute. Vanaf deze herfst is de activiteit dagelijks te reserveren. Met een duwjeep voor de kinderen loop je langs bomen en planten met unieke eigenschappen. Via een app wordt ook meteen uitgelegd wat het nut van de plantjes op de route is.

Kindertheater

Op maandag en vrijdag in de herfstvakantie is er om 11.00 uur kindertheater. De voorstelling “Rust in de Tent” van 16 oktober is een combinatie van interactief voorlezen en mindfulness. Op 20 oktober staat het thema herfst centraal. Er is plaats voor maximaal 20 kindjes. Volwassenen reserveren vooraf een tafeltje waar zij tijdens de voorstelling wat van de kaart kunnen bestellen. Kaartjes voor het theater zijn ter plekke te koop.

Herfstactiviteiten

Knutselen, jeu-de-boulen, de raadsels van de Escaperoom uitvogelen, op natuursafari, naar het kindertheater of lunchen in het Tuincafé. Tijdens de herfstvakantie kun je je bij de Vreemde Vogel in Vlaardingen uitleven met allerlei activiteiten. Naast deze betaalde activiteiten zijn er, in combinatie met een bestelling in het Tuincafé, gratis dingen te doen: vuurtjes maken, in de zweefmolen en roeien. Ook kunnen kinderen spelen in de speeltuin.

Tuincafé elke dag open

Van zaterdag 14 tot en met zondag 22 oktober is het Tuincafé dagelijks geopend. Iedere dag is de keuken open van 10.00 tot 18.00 uur. Je kunt dan dus ook doordeweeks heerlijk borrelen of genieten van huisgemaakte taart bij de koffie.

Reserveren voor de natuursafari, het Tuincafé, kindertheater, de escaperoom of jeu de boules-baan kan via www.devreemdevogel.nl of de receptie. Voor het knutselen en de gratis activiteiten kun je je ter plekke aanmelden.

Herfstvakantie

Wat zeggen anderen over De Vreemde Vogel?

Superfijn, groen paradijs waar we altijd graag komen. Vrolijk en vriendelijk personeel, relaxte en gezellige plek om te zijn.

Tams - augustus 2022

Het was een feest. Ondanks dat het extreem slecht weer was echt genoten van deze plek!

Sanne - november 2023

Met elk type weer een feestje om hier te zijn. Je belandt echt in een andere wereld!

Isabel - februari 2022