Meest gestelde vragen corona

Ik heb een verblijf in het Buitenhotel geboekt, kan onze vakantie plaatsvinden?
Ja, dat kan zeker. We vinden het fijn als je komt. Met de maatregelen die we treffen bieden we een veilige plek in alle rust. Wij doen er alles aan om je een geslaagd verblijf te laten beleven waarin je nog steeds kunt genieten van elkaar, de prachtige natuur in de omgeving en uitstapjes die je kunt maken, zoals wandel- en fietstochten.

Welke faciliteiten zijn er gesloten voor de slaapgasten door het corona-virus?
Alleen ons Tuincafé is gesloten tot 1 juni, normaal zijn we iedere zaterdag en zondag en de vakanties van 10.00 tot 18.00 uur geopend. Tijdens de horeca-sluiting bieden we dus extra ontbijt (gratis) aan, roomservice voor lunch en diner en een BBQ-service. Tot 1 juli bieden we gratis ontbijt op bed aan, wegens het aantal beperkte zitplaatsen binnen.

Is er nog wel iets te doen als alle horeca en activiteiten gesloten zijn?
Gelukkig wel. Naast de extra faciliteiten, zoals onze Escaperoom, sup’s, bootjes etc. die we aanbieden op ons eigen terrein, ligt De Vreemde Vogel direct aan een prachtig en rustig natuurgebied. Ideaal om te wandelen en fietsen, pootje te baden bij het zandstrand, te klimmen in het Klauterwoud, te mountainbiken op het 12 km lange parcours (met eigen fietsen) of op zoek te gaan naar de kudde Schotse Hooglanders. Geniet van de ruimte en de natuur.

Ik wil mijn verblijf in het Buitenhotel annuleren, kan dat?
Dat zouden we erg jammer vinden, omdat we oprecht denken dat De Vreemde Vogel juist een fijne en veilige plek is om even “weg van thuis” te zijn. Maar we respecteren het ook als je wilt annuleren. We hanteren hiervoor onze standaard annuleringsvoorwaarden, deze staan op de reserveringsbevestiging. Wij zullen het bedrag (reserveringsbedrag minus de annuleringskosten) teruggeven in de vorm van een voucher (cadeaubon) voor een verblijf later in het jaar. Voor gasten buiten Nederland (België, Duitsland etc.) gelden andere regels, aangezien zij de grens niet over mogen vanuit hun eigen overheid. Zij ontvangen een voucher.

Horeca (Zaalverhuur en Tuincafé)

Tot wanneer is het Tuincafé (horeca) bij De Vreemde Vogel gesloten?
De horeca is vanaf 1 juni 2020 weer open! We volgen hiermee de richtlijnen die de Nederlandse overheid heeft gesteld. Uiteraard zijn we in de tussentijd hard bezig met de plannen om op een gepaste manier open te gaan, zodra dat weer kan.

Wij willen graag trouwen of een feestje geven, kunnen we nog wel een afspraak maken voor een offerte?
Jazeker, graag zelfs. Onze collega Maaike werkt in de weekenden en maakt graag een afspraak om persoonlijk jullie wensen te bespreken. Aan de hand daarvan maken we dan een offerte. Je kunt ook een rondje lopen over ons terras en ceremonieveld, zodat je een beeld krijgt van de onze locatie.
Uiteraard behouden we de nodige afstand.

We willen nog steeds graag bij jullie trouwen, maar willen het programma iets aanpassen. Kan dat?
Ja, heel graag zelfs. We zijn heel blij als we kunnen meedenken in oplossingen, om zo toch een mooie bruiloft voor jullie te organiseren.

Heeft De Vreemde Vogel ook een afhaalservice?
Nee, onze horeca is echt gesloten. We bieden alleen voor onze slaapgasten ontbijt, lunch, diner en BBQ’s aan bij hun eigen huisjes.

Wat zeggen anderen over De Vreemde Vogel?

Leuk gehad vorig jaar nu dit jaar terug gekomen om ook zo lang te kunnen en te genieten van alle moois en gezelligheid.

S.C. Uleman - augustus 2019

een hele leuke ervaring om zo in de natuur te overnachten met ontbijt buiten en kippen die aan onze voeten de kruimels pikten.

Familie Winter Assen - juni 2019

Superleuk voor de kids!

Filip, Ilse, Kaat en Lowie uit België - augustus 2019