Polderparade

Op zondag 7 oktober een culinaire en culturele tocht van Westwijk naar Zuidbuurt. Een vol programma voor jong en oud langs de leukste plekjes. Bij De Vreemde Vogel zijn tijdens de Polderparade de activiteiten voor de kleine kinderen.


Kindertheater: Hakim van Sesamstraat

Hakim komt 3 keer optreden voor de kleine fans. Om 13.15 uur, 14.45 uur en 16.30 uur.
De entree voor de voorstelling is gratis en inschrijven kan op de dag zelf vanaf 10.00 uur. Wees er op tijd bij, want het aantal personen is beperkt.

Schminken
Tante Liek komt van 10.30 tot 13.00 uur gratis schminken. Van prachtige vlinder of eenhoorn tot stoere tijger. Ideaal als je na je inschrijving nog even moet wachten tot de voorstelling begint.

Bijen-voorstelling
Bezige bijtjes in het echt zien en beleven…? Kom ze veilig bekijken in onze showkast en speel een rol mee in de vertelling over het mooie leven van het bijenvolkje. Kruip in de huid van de bij, zoem, dans met ze mee en wie weet mogen we snoepen van hun eerlijke heerlijk honing…

De Vlaardingse imkersvrouw komt om 12.00 en 14.00 uur een bijenvoorstelling geven speciaal voor kinderen. De entree voor de voorstelling is gratis en inschrijven kan op de dag zelf vanaf 10.00 uur. Wees er op tijd bij, want het aantal personen (10 kinderen per keer) is beperkt.

Mini-festival
We gaan op het knapperende kampvuurtje marsmellows roosteren (gratis). Vanuit de foodtruck serveren we warme appelsap (€ 1,-) en warme wafels met appel, slagroom en kaneel (€ 3).

Lunchen?
Daarnaast serveren we een speciaal PolderParade-broodje voor € 5.-.

Kijk voor het hele programma van de andere locaties op www.polderparade.nl 

Programma (gratis) voor kids

Hakim van Sesamstraat
Schminken
Kampvuur met marsmellows
Schilder workshops

Marsmellows roosteren

Wat zeggen anderen over De Vreemde Vogel?

Het was een groot feestje voor de kinderen. Alles is zo creatief en bijzonder!

Tamara - februari 2022

Alles kan op locatie! De ceremonie, borrel, taart, diner, feest, overnachting. Alles staat netjes klaar. Heb totaal geen stress gehad.

Lot - september 2022

Een kleine groene oase in de drukte van de stad. Leuk en ruim terras, goede menukaart en genoeg te doen voor de kids

Peter - augustus 2022