EEN FEEST BIJ DE VREEMDE VOGEL

 Van een verjaardag tot kraamborrel

De voormalige boerderij, het tuinhuis en het terras zijn ieder geschikt voor vele gelegenheden (tot 160 personen) en het hele jaar geopend. Of combineer je bezoek tot een geheel verzorgd weekend. De Vreemde Vogel heeft 2 zalen die privé gehuurd kunnen worden:

Grote zaal

De oude boerderijstal met eigen bar is geschikt voor 160 personen. Ideaal voor bijvoorbeeld een borrel of feestavond. Bij mooi weer kunnen gasten heerlijk genieten op het meest zonnige terras van Vlaardingen. Een deel van het terras wordt voor privégebruik van de groep afgezet.

Tuinhuis

De serre is een mooie lichte ruimte en geeft een “midden in de tuin”gevoel met uitzicht over het terras aan het water. Het Tuinhuis is geschikt voor privé-diners tot 38 personen. Bij mooie weer kunnen alle deuren open en wordt een deel van het terras ook voor privégebruik afgezet.

 

Feest

Groepen 7 dagen per week

Buiten de openingstijden van het Tuincafé (weekenden en vakanties) is het mogelijk om te reserveren vanaf 20 personen.

Privégebruik en toch geen zaalhuur

De Vreemde Vogel berekend geen zaalhuur, alleen het eten en drinken wordt berekend. Een  reservering voor een privégroep kan vanaf 20 personen. We hanteren wel een drankjesarrangement.

Kindvriendelijk

Naast de bijzondere slaapplekken, maken de dierenweide, speeltuin, schommelstoelen, giga-zandbak, kindervermaak en pizza-oven De Vreemde Vogel ook een kindvriendelijke feestlocatie.

Overnachten

De Vreemde Vogel heeft 10 bijzondere slaapplekken (zoals een Vliegtuig groot Vogelhuis of pipowagen) met de service van een hotel en de kleinschaligheid van een B & B. Alle Buitenkamers hebben prive-sanitair, opgemaakte bedden, verwarming en zijn inclusief ontbijt.

Parkeren

Parkeren kan gratis op ons eigen parkeerterrein.

Meedenken

De Vreemde Vogel helpt graag bij het samenstellen van een mooi programma. Of het nu een tapas-buffet met ondergaande zon is of een stamppotbuffet met de ijsmuts nog op. Bekijk alvast de arrangementen als voorbeeld en bespreek met ons de mogelijkheden.

ARRANGEMENTEN

Interesse?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag mee!

Wat zeggen anderen over De Vreemde Vogel?

Erg genoten bijMijn partner was ook erg te spreken over het Pluimpje, het eigen bier!

Rosanne - maart 2022

De Vreemde Vogel is gewoon geweldig. De mensen die er werken zijn toppers, het eten is super lekker, de hele sfeer en omgeving bijzonder mooi.

Dorothea - november 2023

Het was een feest. Ondanks dat het extreem slecht weer was echt genoten van deze plek!

Sanne - november 2023