Willen jullie een festivalbruiloft?

Maar zijn jullie nog op zoek naar dé perfecte locatie? Zoek niet verder.

Ongedwongen sfeer

Geen opgeprikte bedoeling, maar een relaxte sfeer in een groene omgeving, met foodtrucks, lichtjes in de bomen, blote voeten of slippertjes en overal gekleurde bloemen en toffe plekjes om te chillen rond een kampvuurtje.

Het ultieme zomergevoel

Met een biertje of cocktail in de hand het leven vieren op een festival. Klinkt dit als de bruiloft van jullie dromen?!De Vreemde Vogel is een verrassende locatie op de rand van de stad, midden in de natuur. Het heeft veel kleine watertjes en veldjes, en is daardoor de perfecte thuishaven voor een festivalbruiloft.

Hoe dat eruit ziet? Denk: overal gekleurde lampionnen, broodjes bakken en marshmallows roosteren op een vuurtje, zelf pizza’s bakken met de pizzaoven die jullie pimpen met kruiden uit de moestuin en tot slot hamburgers bakken op de stoere Houtskoolmees-barbecue.

Festivalbruiloft

Van cocktailbar tot foodtruck

Wil je de drankjes ook een festival touch geven? Er is een coole fruitwaterkraam voor bijvoorbeeld het ontvangst van de ceremoniegasten of het grasveld. Of genieten van cocktails die vers voor je neus worden gemaakt bij de cocktailbar. Als je helemaal all-the-way wilt gaan, dan is er ook nog een speciaalbiertjes- of whiskybar met strobalen en sigaren. Bovendien hebben we een heus festivalveld ingericht met een eigen festivalbar, vaste foodtruck, grote schommel en kampvuur. Dé ideale plek voor een hapje en een drankje. Sluit jullie festival wedding af met een diner met een sing-a-songwriter of gezellige band in de boerderij.

Trouwweekend

Net zoals bij een meerdaags festival kan je bruiloft plaatsvinden vanaf de ceremonie tot en met het ontbijt de volgende dag. Want naast trouwlocatie zijn er ook 10 volstrekt unieke slaapplekken zoals Het Vogelhuis, De Knusse Struisvogel en de SpaceMees. Hier kunnen in totaal 43 mensen slapen. Heb je meer gasten die willen blijven slapen: dan kunnen jullie als alle kamers geboekt zijn extra tentjes (max. 10 personen) erbij zetten! Niets leuker dan de volgende dag met elkaar te ontbijten en na te genieten van jullie bijzondere bruiloft!

EERLIJKE INGREDIënten

Al het eten wordt speciaal voor onze gasten bereid door onze chef-koks, waardoor gasten de volledige vrijheid hebben om het menu zelf samen te stellen. We hebben groenten en kruiden uit eigen moestuin en kiezen voor eerlijk vlees en vis, dat proef je!Bekijk onze arrangementen als voorbeeld en bespreek met ons de mogelijkheden.

Interesse?

Het is handig om een afspraak te maken om jullie ideeën te bespreken, zodat wij voor jullie een passende offerte kunnen maken. We zijn juist ook in het weekend aanwezig voor afspraken.

Wat zeggen anderen over De Vreemde Vogel?

Jullie zijn zeer gastvrij. Van ons krijgen jullie een dikke 10! De escape room was ook super!

Roy, Sylvia, Jasmin & Justin - november 2019

WE HAD A LOVELY STAY IN THE COSY BIRDHOUSE!

Robert & Tina - maart 2017

Kortom, een dikke aanrader! Bedankt voor het zalige luxe ontbijt op bed.

Miranda & Moniek - juni 2018