Terras

 Van pizza bakken tot BBQ

De voormalige boerderij, het tuinhuis en het terras zijn ieder geschikt voor vele gelegenheden en het hele jaar geopend. Of combineer je bezoek tot een geheel verzorgd weekend. Het terras is één van de ruimtes van de Vreemde Vogel die (deels) privé gehuurd kan worden in combinatie met de Grote zaal of het Tuinhuis.

Terras

Het deels overdekte terras aan het water is een heerlijke plek in de zomer, maar ook bij lagere temperaturen kun je er genieten van een hapje en drankje. In de wintermaanden ligt onze Duckling (curlingbaan) op het terras en zijn er kampvuurtjes om bij op te warmen.

Terras

Groepen 7 dagen per week

Buiten de openingstijden van het Tuincafé (weekenden en vakanties) is het mogelijk om te reserveren vanaf 20 personen.

Privégebruik en toch geen zaalhuur

De Vreemde Vogel berekend geen zaalhuur, alleen het eten en drinken wordt berekend. Een  reservering voor een privégroep kan vanaf 20 personen. We hanteren wel een drankjesarrangement.

Kindvriendelijk

Naast de bijzondere slaapplekken, maken de dierenweide, speeltuin, schommelstoelen, giga-zandbak, kindervermaak en pizza-oven De Vreemde Vogel ook een kindvriendelijke feestlocatie.

Overnachten

De Vreemde Vogel heeft 10 bijzondere slaapplekken (zoals een Vliegtuig groot Vogelhuis of pipowagen) met de service van een hotel en de kleinschaligheid van een B & B. Alle Buitenkamers hebben prive-sanitair, opgemaakte bedden, verwarming en zijn inclusief ontbijt.

Parkeren

Parkeren kan gratis op ons eigen parkeerterrein.

Meedenken

De Vreemde Vogel helpt graag bij het samenstellen van een mooi programma. Of het nu een tapas-buffet met ondergaande zon is of een stamppotbuffet met de ijsmuts nog op. Bekijk alvast de arrangementen als voorbeeld en bespreek met ons de mogelijkheden.

ARRANGEMENTEN

Interesse?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag mee!

Wat zeggen anderen over De Vreemde Vogel?

Vorig jaar sliepen we in een Struisvogel, dit jaar in de SpaceMees. Verschillende leuke speeltuintjes, gratis roeiboten, een heerlijk ontbijt en blije snoetjes!

Meike - augustus 2022

De Waterhoen was fantastisch! Heerlijk bed, waanzinnig bad en eigen steiger.

Debby - oktober 2021

In de avond vuurtje gestookt en zelf popcorn gemaakt en marshmellows geroosterd, kon gewoon niet leuker!

Iris - oktober 2023