4 juli 2023

zomervakantie 2023

Van 8 juli t/m 20 augustus is het Tuincafé 7 dagen per week geopend van 10.00 tot 20.00 uur. Kom lekker genieten van een keuzediner met de ondergaande zon. Of bak je de allerlekkerste pizza’s in onze buitenoven.

Kindertheater, festivaldiners, zweefmolen en veel meer …

Tuincafé dagelijks open
Het Tuincafé is dagelijks geopend van 10.00 tot 20.00 uur, met avondkaart. Graag vooraf reserveren, want vol = vol.

Kindervermaak
Dit jaar meer kindervermaak dan ooit! Van theater tot creatief met techniek, van zweefmolen met spekkies tot pizza bakken.
Klik hier voor de overvolle zomervakantie-agenda.

Live-cooking
Op maandag, dinsdag, donderdag vrijdag en zaterdag serveren we een 2-gangen diner dat live wordt bereid op het terras. Iedere dag een andere menu met keuze uit vis, vlees en vega. € 23,50 volwassenen en € 12,50 voor kinderen.

Pizza bakken
Op woensdag en zondag gaan we vanuit de pizza-oven op het terras heerkijke pizza’s bakken. Op zondag mogen de kinderen hun eigen pizza rollen en beleggen. Reserveer altijd een tafel, want vol = vol! € 17,50 volwassenen met salade als voorgerecht en € 10,- kinderen met snackgroenten.

Jeu de boules
We hebben een prachtige jeu de boules baan aangelegd op ons festivalveld. Een leuke buitenactiviteit voor met je gezin of met vrienden. Reserveer daarna een tafeltje op ons terras. € 15,- per groep voor 45 minuten.

Kom genieten op ons zomerse terras!

Wat zeggen anderen over De Vreemde Vogel?

Erg genoten bijMijn partner was ook erg te spreken over het Pluimpje, het eigen bier!

Rosanne - maart 2022

Een leuke ontdekking deze plek, een kleine creatieve oase met om iedere hoek weer een nieuwe verrassing.

Marielle - augustus 2023

Vorig jaar sliepen we in een Struisvogel, dit jaar in de SpaceMees. Verschillende leuke speeltuintjes, gratis roeiboten, een heerlijk ontbijt en blije snoetjes!

Meike - augustus 2022