1 juni 2020

Update Corona

Vanaf 1 juni zijn we op woensdag t/m zondag van 10.00 tot 18.00 uur open. Op vrijdag en zaterdag en in de zomervakantie tot 20.00 uur met avondkaart. Reserveer snel je tafel of picknick!

Vind hier de laatste info en antwoord op al je vragen.

We beseffen ons dat het een bijzondere en vaak moeilijke tijd is. Het coronavirus (COVID 19) houdt de hele wereld in zijn greep. Bij De Vreemde Vogel proberen we juist nu een plek te bieden om er even tussen uit te gaan. Even ontspannen en weer opladen.
Maar natuurlijk volgen we de regels en staat de gezondheid van alle gasten voorop. We besteden dan ook extra aandacht aan de algehele hygiëne en het horeca-protocol.

Tuincafé extra open
Gelukkig zijn we vanaf 1 juni weer open met ons Tuincafé, zelfs 5 dagen per week! En op vrijdag en zaterdag tot 20.00 uur met diner.
Reserveer op tijd een tafeltje! Meer info.

Picknicks
Op zondagen gaan we picknicks organiseren. Reserveer je goed gevulde mand en wij zorgen voor live bereide hapjes, lekker drankjes, kindervermaak en muziek. Meer info.

Zaalverhuur
We zijn per 1 juni weer open voor kleine groepen. Altijd alleen op reservering. Meer info.

Buitenhotel
Onze buitenkamers hebben voldoende afstand van elkaar en allemaal eigen sanitair. Het Buitenhotel met de bijzondere slaapplekken is open en bieden juist nu een ideale plek om in alle rust te genieten van de natuur. Meer info.

We zijn juist nu 7 dagen per week gewoon telefonisch bereikbaar van 9.00 tot 17.30 uur of via de email info@devreemdevogel.nl.

Wel willen we je vragen om te komen als je geen klachten van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts hebt. Blijf gezond allemaal!

Graag tot snel bij De Vreemde Vogel!

Wat zeggen anderen over De Vreemde Vogel?

Het was een feest. Ondanks dat het extreem slecht weer was echt genoten van deze plek!

Sanne - november 2023

Echt een bruiloft midden in het groen, alles bloeit en je krijgt de mooiste foto's.

Linda - mei 2022

Erg genoten bijMijn partner was ook erg te spreken over het Pluimpje, het eigen bier!

Rosanne - maart 2022