1 juni 2020

Update Corona

Vanaf 1 juni zijn we op woensdag t/m zondag van 10.00 tot 18.00 uur open. Op vrijdag en zaterdag en in de zomervakantie tot 20.00 uur met avondkaart. Reserveer snel je tafel of picknick!

Vind hier de laatste info en antwoord op al je vragen.

We beseffen ons dat het een bijzondere en vaak moeilijke tijd is. Het coronavirus (COVID 19) houdt de hele wereld in zijn greep. Bij De Vreemde Vogel proberen we juist nu een plek te bieden om er even tussen uit te gaan. Even ontspannen en weer opladen.
Maar natuurlijk volgen we de regels en staat de gezondheid van alle gasten voorop. We besteden dan ook extra aandacht aan de algehele hygiëne en het horeca-protocol.

Tuincafé extra open
Gelukkig zijn we vanaf 1 juni weer open met ons Tuincafé, zelfs 5 dagen per week! En op vrijdag en zaterdag tot 20.00 uur met diner.
Reserveer op tijd een tafeltje! Meer info.

Picknicks
Op zondagen gaan we picknicks organiseren. Reserveer je goed gevulde mand en wij zorgen voor live bereide hapjes, lekker drankjes, kindervermaak en muziek. Meer info.

Zaalverhuur
We zijn per 1 juni weer open voor kleine groepen. Altijd alleen op reservering. Meer info.

Buitenhotel
Onze buitenkamers hebben voldoende afstand van elkaar en allemaal eigen sanitair. Het Buitenhotel met de bijzondere slaapplekken is open en bieden juist nu een ideale plek om in alle rust te genieten van de natuur. Meer info.

We zijn juist nu 7 dagen per week gewoon telefonisch bereikbaar van 9.00 tot 17.30 uur of via de email info@devreemdevogel.nl.

Wel willen we je vragen om te komen als je geen klachten van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts hebt. Blijf gezond allemaal!

Graag tot snel bij De Vreemde Vogel!

Wat zeggen anderen over De Vreemde Vogel?

Leuk gehad vorig jaar nu dit jaar terug gekomen om ook zo lang te kunnen en te genieten van alle moois en gezelligheid.

S.C. Uleman - augustus 2019

Gezellige service

Mayke en Mathieu - oktober 2017

Fijne plek, top ontbijt

Mathilda - augustus 2017