8 januari 2024

Nieuw jaar!

Het nieuwe jaar is begonnen. Dat betekent: feest! Een feestje thuis geeft zoveel gedoe en borrelen met collega’s doe je ook liever ergens anders dan in de kantine. Een geslaagd feest vraagt om een goede feestlocatie. Bij De Vreemde Vogel ben je aan het juiste adres. Lees hier alles over onze sfeervolle feestlocatie.

 

Boerderij als sfeervolle feestlocatie

Bij een boerderij denk je niet meteen aan een feestzaal, maar De Vreemde Vogel bewijst het tegendeel. Er is van alles mogelijk om hier je feest tot een succes te maken. Dankzij de verschillende ruimtes en royale buitenruimte kunnen we grote én kleine gezelschappen ontvangen. We hebben alles in huis voor een goed feestje, zoals een bar, verlichting en muziek. Daarnaast kunnen we een compleet diner of borrel op maat verzorgen. We helpen je met de organisatie en nemen je allerlei zorg uit handen.

Feestlocatie Rotterdam

Feestlocatie De Vreemde Vogel ligt in de buurt van Rotterdam, Delft en het strand. Om precies te zijn midden in het groen van Vlaardingen. Dankzij het uitgestrekte terrein kunnen je gasten tussen het feesten door van de natuur genieten. Ideaal voor kinderen om buiten hun energie kwijt te kunnen of als je even een wandelingetje wil maken na het diner. In de wintermaanden leef je je ook nog eens uit op onze curlingbaan. Zocht je naar “Feestlocatie Rotterdam”? Dan is De Vreemde Vogel zeker het overwegen waard. Kom vrijblijvend langs om de feestzalen te bekijken en zie zelf wat voor een fantastische feestlocatie wij bieden.

Unieke feestlocatie

Met twee zalen en een overdekt terras met kampvuurtjes, hebben we voor ieder feest een geschikte ruimte. Onze ruimtes:

GROTE ZAAL

De oude boerderijstal met eigen bar is geschikt voor 160 personen. Ideaal voor een borrel of feestavond. Bij mooi weer kunnen gasten heerlijk genieten op het meest zonnige terras van Vlaardingen. Een deel van het terras wordt voor privégebruik van de groep afgezet.

TUINHUIS

De serre is een mooie lichte ruimte en geeft een “midden in de tuin”gevoel met uitzicht over het terras aan het water. Het Tuinhuis is geschikt voor privé-diners tot 38 personen. Bij mooi weer kunnen alle deuren open en zetten we een deel van het terras voor privégebruik af.

Feest bij De Vreemde Vogel

Met ruimtes die je naar wens kunt inrichtingen, sfeervolle verlichting en plek voor een podium met band of DJ, is De Vreemde Vogel een fantastische feestlocatie. Graag nemen we alle wensen met je door voor jouw ideale dag. Neem contact met ons op, vraag een offerte aan en ontvang een totaalprijs voor het huren van een zaal met arrangement.

ARRANGEMENTEN

Wat zeggen anderen over De Vreemde Vogel?

Heerlijk eten in een fijne en ontspannen sfeer.

Ditty - oktober 2023

Alles kan op locatie! De ceremonie, borrel, taart, diner, feest, overnachting. Alles staat netjes klaar. Heb totaal geen stress gehad.

Lot - september 2022

Erg genoten bijMijn partner was ook erg te spreken over het Pluimpje, het eigen bier!

Rosanne - maart 2022