13 maart 2020

Corona, Pluimage en meer!!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de leukste acties…

CORONA STATUS
Bij De Vreemde Vogel staat het welzijn van onze gast én het team voorop. Vooralsnog geeft het RIVM nog geen advies om dicht te gaan, dus is iedereen nog welkom voor een lunch, koffie of borrel. Mocht je je niet fit voelen, dan heten we je graag een andere keer welkom!

3x Pluimage Festival
Dit jaar gaan we ieder seizoen een Pluimage Festival voor jong &oud organiseren! Kleiner en intiemer dan voorgaande jaren, maar nog steeds met bands, acts, lekker eten&drinken. Door de maatregel van het RIVM zullen we de Lente Editie van Pluimage Festival moeten annuleren. Kijk hier voor alle info!

Pasen
Op 1e en 2e Paasdag serveren we een uitgebreide Paasbrunch en Paaslunch. Kom jij paaseieren zoeken? Ieder jaar snel uitverkocht, dus reserveer op tijd een plekje.
Kijk hier voor alle info!

Gratis naar de film!
Boek nu en ontvang bij iedere reservering voor een verblijf tot 1 april 2020 ook voor alle gasten een gratis bioscoopkaartje voor de film in Vlaardingen (minimaal 2 nachten).

EscapeRoom De Vreemde Vogel!
Durf jij het aan?! Ga met je kids op zoek naar de laatste DiDaDoDo-eiereren in onze EscapeRoom. Je hebt 60 minuten…. de tijd gaat nu in!!! Kijk hier voor alle info.

… of kom in het weekend gewoon genieten van een knapperend vuurtje en een heerlijke lunch- en borrelkaart!!!

Wat zeggen anderen over De Vreemde Vogel?

Het was AMAZING! We hebben ervan genoten. Zo bijzonder om te slapen in een vogelhuis!

Nieke - oktober 2021

Jullie zijn zeer gastvrij. Van ons krijgen jullie een dikke 10! De escape room was ook super!

Roy, Sylvia, Jasmin & Justin - november 2019

Dit was zo leuk en gezellig! Wij komen zeker terug!

Inge - oktober 2021