BRUILOFT ROTTERDAM

De Vreemde Vogel is een officiële en inspirerende trouwlocatie van de gemeente Rotterdam, waardoor jullie hele bruiloft Rotterdam op één locatie kan plaats vinden. Willen jullie graag buiten trouwen? De voormalige boerderij heeft een feestzaal met groot zonnig terras en grote tuin. Het buitenleven, maar vooral jullie persoonlijke wensen staan bij ons centraal!

BRUILOFT ROTTERDAM

Wil je een eigen festival in Rotterdam organiseren rondom jullie huwelijk? Ook dat kan bij De Vreemde Vogel. Het terrein biedt veel mogelijkheden met eigen foodtruck, festivalbar en kampvuur.

Lees meer

Persoonlijke service voor een bruiloft in Rotterdam

De huiselijke en ongedwongen sfeer en persoonlijke service staan bij ons voorop! Wij denken graag met jullie mee. We zijn stiekem ceremoniemeesters in hart en ziel, met veel ervaring.
De Vreemde Vogel kan de gehele dag voor jullie verzorgen, zodat alles op 1 locatie
kan plaatsvinden op jullie bruiloft in Rotterdam.

  • Officiële trouwceremonie (ook buiten)
  • Lunch, borrel, diner en ontbijt
  • Feest voor 160 personen met eigen bar
  • Groot zonnig terras met prikverlichting en kampvuurtje
  • 10 Bijzondere Buitenhuisjes voor 43 personen
  • Veel kinderfaciliteiten, zoals speeltuin, knutseldames en dierenweide

Trouwen met kinderen

Naast de bijzondere slaapplekken, maken de dierenweide, speeltuin, schommelstoelen, giga-zandbak, kindervermaak en pizza-oven De Vreemde Vogel ook een kindvriendelijke feestlocatie.

Overnachting bruiloft Rotterdam

De Vreemde Vogel heeft 10 bijzondere slaapplekken (zoals een Vliegtuig groot Vogelhuis of pipowagen) met de service van een hotel en de kleinschaligheid van een B & B. Alle buitenkamers hebben privé-sanitair, opgemaakte bedden, verwarming en zijn inclusief ontbijt.

Trouwen met een kleiner budget?

Een bruiloft hoeft niet altijd veel te kosten. Ook voor een kleiner budget verzorgen we bij De Vreemde Vogel graag een volledig verzorgde bruiloft. Inclusief trouwceremonie op locatie, borrel, 3-gangendiner en zelfs een feestavond. Jullie trouwen dan op een doordeweekse dag of in  het voorjaar of najaar (i.v.m. de omzetgarantie op de drukke dagen). Neem je wensenlijstje mee, we denken graag mee binnen jullie budget!

Eerlijke ingrediënten

Al het eten op de bruiloft in Rotterdam wordt speciaal voor onze gasten bereid door onze chef-koks, waardoor gasten de volledige vrijheid hebben om het menu zelf samen te stellen. We hebben groenten en kruiden uit eigen moestuin en kiezen voor eerlijk vlees en vis, dat proef je!Bekijk onze arrangementen als voorbeeld en bespreek met ons de mogelijkheden.

Bruiloft

Recencies

Eerdere bruiloftsgasten schreven dit over ons: klik hier

  • Wauw! Wat hebben wij genoten van onze trouwdag bij de Vreemde Vogel! Wat een fijne sfeer hangt er op de locatie nabij Rotterdam. Alles klopte, alles ging zoals vooraf besproken.
  • Dankzij de Vreemde Vogel was het een topdag! Fantastische locatie en super verzorgd allemaal.
  • De dag zelf was ge-wel-dig, de medewerkers van de Vreemde Vogel hebben gezorgd dat alles van begin tot eind op rolletjes liep, geen moment naar om hoeven kijken.
  • Top locatie, goede vriendelijke bediening en begeleiding.

Locatie

De Vreemde Vogel ligt aan de rand van Vlaardingen nabij Rotterdam in natuurgebied Midden-Delfland in Zuid-Holland, op een prachtige groene plek. Centraal tussen Rotterdam, Delft en Den Haag met eigen en gratis parkeergelegenheid.

Interesse bruiloft rotterdam?

Opzoek naar een unieke bruiloft locatie in Rotterdam of omgeving? Bij De Vreemde Vogel ben je aan het juiste adres. Wil jij je bruiloft op een unieke locatie houden die de gasten nooit meer zullen vergeten? Dan is de eerste stap het vinden van een unieke locatie voor een bruiloft in Rotterdam. Zoek niet verder! The place to be is De Vreemde Vogel! Bekijk onze gewelidige locaties! Het is handig om een afspraak te maken om jullie ideeën te bespreken, zodat wij voor jullie een passende offerte kunnen maken. Neem vrijblijvend contact met ons op. We zijn juist ook in het weekend aanwezig voor afspraken.

Wat zeggen anderen over De Vreemde Vogel?

Het was een groot feestje voor de kinderen. Alles is zo creatief en bijzonder!

Tamara - februari 2022

Een kleine groene oase in de drukte van de stad. Leuk en ruim terras, goede menukaart en genoeg te doen voor de kids

Peter - augustus 2022

Erg genoten bijMijn partner was ook erg te spreken over het Pluimpje, het eigen bier!

Rosanne - maart 2022